Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ErgoMode Ky
Y-tunnus: 2285193-0
Kauppakatu 6
83500 OUTOKUMPU
Puhelin: +358 50 375 6947
Sähköposti: info(at)ergomode.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Soili Kurikka-Mononen
ErgoMode Ky
Puhelin: +358 50 375 6947
Sähköposti: info(at)ergomode.fi

3. Rekisterin nimi

ErgoMode Ky:n verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään ErgoMode Ky:n verkkokauppaan rekisteröityneen asiakkaan tilausten käsittelyyn, asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon, verkkokaupan kehittämiseen ja hallinnointiin, rekisterinpitäjän liiketoiminnan suunnittelemiseen ja kehittämiseen, asiakasviestintään sekä markkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietotyyppejä:

Tilaajan etu- ja sukunimi / yrityksen nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä asiakkaan tilauksen sisältö ja mahdolliset lisätoiveet tilausta koskien. Asiakas voi myös syöttää kassalla erillisen toimitusosoitteen, joka tallennetaan myös asiakasrekisteriin.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas syöttää tiedot itse rekisteröityessään verkkokauppaan tai tehdessään tilauksen verkkokaupasta.

7. Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

8. Rekisterin suojaus

Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.