Tärkeää: Tuotteiden tilaustapa muuttuu 1.9.2017 alkaen

ErgoModen verkkokaupassa otetaan käyttöön vaatteiden ennakkotilaus. Tämä tarkoittaa että kaikkia tuotteita ei toimiteta kaikkina vuodenaikoina, vaan ilmoitamme verkkokaupassa sekä Facebook-sivuillamme ennakkotilauspäivämäärät, johon mennessä tilaukset tulee tehdä.

Tilaukset tehdään verkkokauppaan tai puhelimitse täysin samaan tapaan kuin ennenkin, mutta eri vuodenaikoina saatavilla oleva tuotevalikoima vaihtelee. Myös maksuvaihtoehdot säilyvät ennallaan: tilaukset voi maksaa laskulla tai verkkopankissa.

Toppatakeilla, olohousuilla ja farkuilla sekä puuvillahousuilla tulee olemaan ennalta määrätyt tilausajankohdat kalenterivuoden aikana. Kunkin tuotteen tilausajat näytetään sivuille tulevassa vuosikellossa, minkä lisäksi tiedotamme asiasta aina kun uusia tuotteita tulee myyntiin vuoden mittaan.

Tilaukset välitetään alihankkijalle, joka käsittelee tilausta 4-6 viikkoa ja sen jälkeen tilaus toimitetaan asiakkaalle.

Toteuttamamme muutos johtuu siitä, että vaatteiden valmistusmäärät ovat kasvaneet vuosien varrella kohtuullisen suuriksi ja emme enää välttämättä ehdi valmistamaan kaikkea itse. Ennakkotilausten avulla haluamme varmistaa että pystymme toimittamaan tilauksia säännöllisesti ja luvattuina, varmoina ajankohtina.

terveisin Soili Kurikka-Mononen