TIEDOTE

Hyvä asiakas ja yhteistyökumppani

Pitkällisen miettimisen ja terveydentilani vuoksi olen päättänyt antaa Ergomode vaatteiden jatkokehityksen uusiin käsiin. Ergomode Ky:n liiketoiminta on siirtynyt päivämäärällä 31.8.2021 Silver Clothing Oy:lle.

Tällä järjestelyllä saadaan suomalaisten pyörätuolilla liikkuvien vaatteiden suunnittelu, valmistus ja markkinointi jatkumaan sekä tuotekehitys isommille hartioille. Omasta puolestani kiitän nöyrästi näistä lähes 20 vuosikymmenestä, joina olen saanut tehdä yhteistyötä kanssanne.

Silver Clothing Oy on ylpeä saadessaan jatkaa Soilin työtä Ergomode vaatteiden parissa. Tuotteet istuvat erinomaisesti Silver Clothingin tuoteperheeseen, edustavathan ne alan ehdotonta kärkeä.

Tulemme olemaan yhteydessä Ergomoden nykyisiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin lähiaikoina. Toivomme yhteistyölle hedelmällistä jatkoa.

Yhteistyöstä kiittäen

Soili Kurikka-Mononen

Hyvät asiakkaamme,

Me Silver Clothingilla pyrimme jatkamaan mahdollisimman nopeasti ja keskeytyksettömästi Soilin ansiokasta työtä. Suuren kysynnän vuoksi meillä on nyt kuitenkin toimitusten kanssa haasteita. Varauduthan siihen että toimitusaikamme tällä hetkellä kaikille tuotteille on noin 6 – 8 viikkoa. Pahoittelemme tätä ja koitamme kiirehtiä tuotantoa. Voit aina halutessasi ottaa yhteyttä ja kysyä tarkempaa arviota oman tilauksesi toimitusajasta.

Terveisin Heli & co

Alla näet ErgoModen koko vuosittaisen tilausjärjestyksen. Etsi haluamasi tuotteet listalta ja tilaa ne ennen ilmoitettua eräpäivää.

Lue lisää ErgoModen tilausuudistuksesta täältä