Tietoa meistä

ErgoMode on erikoismitoitettuihin pyörätuolivaatteisiin erikoistunut yritys Outokummussa. Yrityksen perustaja, Soili Kurikka-Mononen, suunnittelee vaatteet yhteistyössä asiakkaiden ja heidän parissaan läheisesti työskentelevien ammattilaisten ja omaisten kanssa.

ErgoMode − oivaltavaa ja omatoimista pukeutumista

ErgoModen laadukkaat ja trendikkäät pyörätuolivaatteet suunnitellaan erityisellä huolella vastaamaan pyörätuolinkäytön vaatimuksia. Valmistusprosessin aikana vaatteita testataan pyörätuolilla liikuvien asiakkaiden käytössä. Asiakkailta saatujen palautteiden perusteella vaatteisiin voidaan lisätä monenlaisia pukemista ja riisumista helpottavia yksityiskohtia, jotka auttavat omatoimista selviytymistä arjessa. Mallistossamme on myös lapsille mitoitettuja pyörätuolivaatteita.

Suomalaista laatutyötä

ErgoMode on rekisteröity tuotemerkki ja suomalainen Avainlippu-tuote.

Joustava ja yksilöllinen design

ErgoModen erityismitoitettu pyörätuolivaatemallisto sisältää helppokäyttöisiä vaatteita kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin ja sääolosuhteisiin. Meiltä löydät käytännölliset, laadukkaat, ja tyylikkäät vaatteet niin elokuvailtaan kuin maaseutumatkailuunkin.

ErgoModen pyörätuolivaatteita voidaan myös muokata laajalti erilaisiin mitoitustarpeisiin, koska vaatteet suunnittellaan ja valmistetaan tiiviissä yhteistyössä ErgoModen henkilöasiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa.

Ota meihin yhteyttä ja kysy vaatteiden saatavuutta. Huomioi, että kaikkia ErgoModen vaatteita ei ole aina valmiina varastossa, koska niitä valmistetaan vain tilaustyönä.