Muokattu Aamu

Aamu -viitta pyörätuoliin

279,00  sis. alv. 24 %
(ilman alv. 225 €)

Aamu-kesäviitta  Helposti puettava takki viileisiin keväisiin ja kesäisiin päiviin. Loistava valinta spastisille käsille tai muuten runsaasti avustusta tarvitsevalle henkilölle.

Aamu -kesäviitta valmistetaan ennakkotilausten perusteella. Tee ennakko tilauksesti heli@silverclothing.fi.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Aamu -viitta on suositun Viima -viitan kevyempi versio. Tämä takki keventää hoitohenkilökunnan ja omaishoitajan työtä eniten ja on itse asiassa apuväline ulkoilun helpottamiseksi. Viitta saadaan nopeasti selän taakse ja on samalla jo puettu. Pehmeä säädettävä huppu suojaa päätä. Viitan pintamateriaali on vettä ja tuulta pitävää mikropolyesteriä ja sisällä pehmeä ruudullinen fleece. Viitan etukappaleella on läpälliset aukot käsille. Viitta sopii naisille ja miehille.

Aamu -viitta valmistetaan saapuneiden tilausten perusteella ns. on demand -mallilla eli tilauksesta tekemällä. Jolloin emme valmista tuotteita liikaa, vaan tarpeeseen ja oikean kokoisina. Aamu viittan värit luonnonvaalea ja musta.

Tee ennakkotilaus nyt, heli@silverclothing.fi

 1116 AAMU S M L XL
Helman leveys alhaalla 191 218 248 280
Etupituus 80 88 96 104
Selän pituus 58 66 74 82

HOITO-OHJEET

Suositellaan pesukone pesua korkeintaan 40 asteessa, jolloin kankaan erityisominaisuudet säilyvät paremmin. Älä käytä huuhteluaineita. Älä kuivaa kuivausrummussa.

Käsittelethän vetoketjua varoen, kun vedät ketjua kiinni, huolehdi ettei alapuolen kangas jää jumiin lukon väliin.

Koko

, , ,

Väri

, , ,