1617 Frost pyörätuolissa käytettävä jalkojen lämpöpussi lapsille

248,00  sis. alv. 24 %
(ilman alv. 200 €)

Aseta lämpöpussi pyörätuolin istuimelle, sido vyötäröllä olevat kuminauhat selkänojan tankojen ympäri ja nosta lapsi istuimelle. Sulje vetoketjut kiinni ja olet valmis.

Poista

Lataa esite / Ladda ned broschyr:

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Frost lämpöpussi on suunniteltu Skandinavisiin olosuhteisiin 110-134 cm kokoisille lapsille ja nuorille. Lämpöeristeenä on Suomessa kehitetty erityisen lämmin vanu, pintamateriaali on karheaa valumista estävää; tuulta ja kosteutta eristävää polyesteriä. Selän hyvin suojaava pussi on helppo pukea vyötäröltä varpaisiin avautuvien vetoketjujen avulla. Vyötärönauha suljetaan tarranauhojen avulla. Pussin etupaneelin voi rullata alas ja sitoa kuminauhan avulla rullalle oleskeltaessa sisätiloissa,  jolloin liiallinen lämpö ei haittaa. Lämpöpussia voi käyttää erilaisten turvavöiden kanssa, joko pussin sisä- tai ulkopuolella. Frost lämpöpussin voi rullata pienempään tilaan kuminauhalenkin avulla, kun pussia halutaan säilyttää kaapissa.

Kokotaulukko: Pussin pituuden ja koon valitsemiseen vaikuttaa millainen pyörätuoli on käytössä. Mittataulukossa viitteelliset mitat.

 

S M L
LANTION YMPÄRYS 94 105 116
PUSSIN SIVUN PITUUS 86 91 97
JALKAOSAN PITUUS 23 26 29

Pesu- ja huolto-ohjeet:

Suositellaan pesukone pesua max 40˚ C, jolloin kankaan ja vanun erityisominaisuudet säilyvät paremmin. Älä käytä huuhteluaineita. Kevyt kuivaus kuivausrummussa on sallittu. Myös kemiallinen pesu pesulassa on mahdollinen. Pienet likatahrat lähtevät pois miedolla pesuainevedellä pyyhkimällä.