Taiga-toppahousut pitkillä sivuvetoketjuilla

259,00  sis. alv. 24 %
(ilman alv. 208.87 €)

Miesten ja naisten lämpimät Taiga-housut ovat aktiivisen liikkujan varma valinta, sillä vaate on suunniteltu erityisesti pyörätuolilla liikkumiseen.

Poista

Lataa esite / Ladda ned broschyr:

tuotetunnus (SKU) 1604 Osasto:

Pyörätuolimitoitettu toppahousu on täysin sivuista avautuva pitkien sivuvetoketjujen avulla ja ne voidaan pukea joko vuoteessa tai pyörätuolissa. Pyörätuolissa puettaessa ne kiinnitetään pyörätuolin istuimelle ja istutaan avattujen housujen päälle. Jalat pujotetaan lahkeisiin, nostetaan takakappaleen vyötäröllä oleva kuminauha ja kiinnitetään tarranauhalla kiinni vastakkaiselle puolelle  ja vedetään vetoketjut kiinni. Housujen pintamateriaali on vettä ja tuulta pitävää mikropolyesteriä, lämpöeristeenä on paksu vanu ja liukas vuori helpottamassa pukemista. Pitkät vetoketjut tekevät myös WC asioimisesta helpompaa ja nopeampaa. Avattu etuläppä toimii myös tukena katedroinnissa.

1604 TAIGA XS S M L XL XXL XXXL
Vyötärö ja lantio 86 93 100 107 114 121 128
Keski taka 56 56 58 58 58 60 60
Sisäpituus max 90cm, mutta jos ilmoitat jalan sisäpituus mitan tilatessasi, housu lyhennetään sopivaan mittaan.

HOITO-OHJEET

Suositellaan pesukone pesua korkeintaan 40 asteessa, jolloin kankaiden erityisominaisuudet säilyvät paremmin. Älä käytä huuhteluaineita. Älä kuivaa kuivausrummussa. Vältä tarpeetonta voimaa vetäessäsi ketjuja kiinni ja varo, ettei kangas joudu ketjun hammastuksen väliin rikkomaan ketjua.

 

Väri

,

Koko

, , , , , ,